İçeriğe geç

Polat Alemdar Hangi Örgüt

Necati Şaşmaz hangi örgüt?

Necati ŞaşmazAktif yıllar2003-2017AjansUlusal AjansTanınma nedeniKurtlar VadisiDinİslam (Sünni)6 satır daha

Polat Alemdar kimin rolünde?

Efe Yakup Karahanlı olarak doğan veya Polat Alemdar olarak bilinen Ali Candan, Kurtlar Vadisi dizisinin ana karakteridir. Necati Şaşmaz tarafından canlandırılmıştır.

Polat Alemdar hangi mafyayı canlandırıyor?

Devletin emirlerinden hiç uzaklaşmamış ve devletin çıkarı için işler yapmıştır. Bu kişiye aynı zamanda derin devleti bitiren kişi de denir. Polat Alemdar: ABDULLAH ÇATLI’nın faaliyetleri konu alınıyor ama tam olarak gerçek bir karakter değil, dizi için yaratılmış bir karakter.

Polat Alemdar istihbaratçı mı?

Polat Alemdar ilk sezonda ona hep Şef derdi. Kamu Güvenliği Teşkilatı (KGT) adlı bir istihbarat teşkilatının başıdır.

Necati Şaşmaz kimin soyundan?

Kurtlar Vadisi-Irak filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kadiri tarikatına mensup olduğunu söyledi. Şaşmaz, “Ben tasavvuf ehli bir kişiyim, Peygamber soyundan geliyorum” dedi.

Necati Şaşmaz kimin yeğeni?

Mehmet Tahir Şaşmaz1945 doğumlu (78-79 yaş) Harput, Elazığ, TürkiyeMeslek MilletvekiliAkrabaNecati Şaşmaz (yeğen) Raci Şaşmaz (yeğen) Zübeyr Şaşmaz (yeğen)1 hat daha

Necati Şaşmaz nereli Kürt mü?

Necati Şaşmaz, 15 Aralık 1971’de Elazığ’da doğdu. Aslen Zaza olan Şaşmaz’ın gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz’dır. Annesinin adı Sahil, babasının adı Abdulkadir’dir. Üç çocuklu bir ailenin üyesidir.

Laz Ziya kimi temsil ediyor?

Gerçek hayatta Sürmeneli silah kaçakçısı Dündar Kılıç’ı temsil ediyor. Dündar Kılıç, mafya babası Alaattin Çakıcı’nın kayınpederi olup, dizide Alaattin Çakıcı’yı Süleyman Çakır canlandırmaktadır.

Polat Alemdar’ın mesleği ne?

Polat Alemdar’ın yeni mesleği balıkçılık | Polat Alemdar’ın yeni mesleği balıkçılık #KurtlarVadisiAmbush #PolatAlemdar #NecatiŞaşmaz | Yazan Polat Alemdar | Facebook.

Polat Alemdar hangi babaları öldürdü?

Süleyman Çakır’ın 2004 yılında Cerrahpaşalı Halit tarafından öldürülmesinin ardından Polat Alemdar ve Memati Baş, büyükelçilik gişesinde “6 Baba” olarak anılan Cerrahpaşalı Halit, Kürt Bedo, Freud Fethi, Faris Sarıyayla, Üstün Kısa ve Demir Görkemli’yi öldürdü. , bir gecede.

İskender Büyük gerçekte kimi temsil ediyor?

Musa Uzunlar’ın canlandırdığı ve ilk kez 7 Şubat 2008’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 25. bölümünde görülen İskender Büyük, Ergenekon davasının sanığı emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük’ü temsil ediyor.

Kürt Bedo kimdir?

Bedri Koçanlı, Kürt Bedo olarak bilinen, büyükelçilik gişesindeki işleri yürüten suç örgütünün lideriydi. Bir dönem uyuşturucu kaçakçılığı da yapmıştı. 45. bölümde Cerrahpaşalı’ya sadık kalmanın bir şeref olduğunu söyledikten sonra Memati’yi bıçakla kalbinden bıçaklayarak öldürür.

Necati Şaşmaz hangi takımı tutuyor?

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar): “Dedem, F.Bahçe’yi desteklemem konusunda ısrar etti.” Stüdyoda alkışlar; Necati Şaşmaz: “Ama BEŞİKTAŞ’ı destekliyorum.” Daha büyük alkış.

Necati Şaşmaz kiminle beraber?

Nagehan KaşıkçıNecati Şaşmaz / eşi (2012–2021 doğumlu)

Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisinden ne kadar kazandı?

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz bölüm başına 60.000 TL alıyor. Ece Uslu: 30.000 lira. Fahriye Evcen: 20.000 lira. Burak Özçivit 8.000 TL aldı.

Necati Şaşmaz hangi okul mezunu?

15 Aralık 1971’de Harput/Elazığ’da doğdu. Zazalı Abdulkadir-Sahil Şaşmaz çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Raci Şaşmaz ve Zübeyir Şaşmaz adında iki erkek kardeşi vardır. Turizm Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve asıl mesleği turizm olan Şaşmaz, eğitimini Kanada’da tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yaşlı Escort