İçeriğe geç

Ankara Ve Gaziantep Arasında Kaç Kilometre Yol Vardır

Ankaradan Gaziantep’e giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara’dan Gaziantep’e giderken hangi illerden geçiyorsunuz? Ankara’dan Gaziantep’e giderken; Kırşehir, Aksaray, Niğde, Adana ve Osmaniye’den geçiyor.

Ankara Gaziantep Yeni Otoban kaç km?

Önemli ve küresel projeler. Ankara-Niğde Otoyolu; Toplam uzunluğu 330 km olup, 275 km’si ana yol, 55 km’si bağlantı yoludur.

Ankara Gaziantep arası karayolları kaç km?

Bu iki şehir arasında özel araçla kat edilen mesafe yaklaşık 710 kilometre iken; şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüsle bu mesafe 670 kilometreye düşüyor.

Ankara Gaziantep otobüs bileti kaç TL?

En popüler otobüs güzergahlarının bilet fiyatları Ankara – GaziantepOtobüs firmalarıAnkara Gaziantep Bilet fiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıÖzlem Batman Turizm569 TL2Lüks Batman Seyahat580 TL4Has Lider Siirt Seyahat600 TL4Siirt Kurtalan Ekspres600 TL26 hat daha

Ankara Gaziantep arası kaç saat sürüyor?

Ankara ve Gaziantep arasındaki uçuşlar yaklaşık 7 saat 50 dakika sürüyor; Ayrıca, son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu. Ergonomik koltuklarda rahatça arkanıza yaslanın ve ev sahipliği yaptığımız ve ikram ettiğimiz uçuşlarımızla yolculuğunuzun tadını çıkarın.

Gaziantep’e hangi şehirler yakın?

Konumu: Şehrin doğusunda Şanlıurfa, 36° 28′ ve 38° 01′ doğu boylamları ile 36° 38′ ve 37° 32′ kuzey enlemleri arasında; batısında Osmaniye ve Hatay; kuzeyinde Kahramanmaraş; güneyinde Suriye; kuzeydoğusunda Adıyaman; güneybatısında Kilis yer alır.

Gaziantep otoban ücretli mi?

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Bakanlar Kurulu’nun 18 Ağustos 2014 tarihli kararıyla, Gaziantep Batı, Doğu ve Kuzey istasyonları arasındaki araç geçişlerinden alınan ücretin kaldırıldığı bildirildi.

Ankara Adana Paralı yol kaç km?

432 km. 21 No’lu Otoyol ( ), Türkiye’nin başkenti Ankara ile Mersin İli’nin Tarsus ilçesini birbirine bağlayan otoyoldur. ve bağlantı sağlamaktadır.

Yeni Ankara otobanı nereden geçiyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ankara-İstanbul güzergahında Orta Anadolu Otoyolu projesi için çalışmalara başladı. Yeni otoyolun Akyazı-Ankara arasında yapılması planlanıyor. Akyazı’dan başlayan yol, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı ve Ayaş’tan geçerek Ankara’ya ulaşıyor.

226 km kaç saat eder?

İki şehir arasındaki mesafe 226 kilometre olup yolculuk yaklaşık 2 saat 50 dakika sürüyor.

146 km kaç saat eder?

İki şehir arasındaki mesafe 146 kilometre olup yolculuk yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor.

726 km neresi?

Karayolu UlaşımPlaka NoİlKilometre71Kırıkkale72672Batman170473Şırnak180774Bartın63877 satır daha

Ankara Gaziantep tren bileti ne kadar?

Ankara’dan Gaziantep’e tren bileti 25 avrodan başlıyor.

Ankara Gaziantep uçakla kaç dakika?

Uçuş Ankara – GaziantepObilet ile en ucuz uçuş942.00 TLEn çok uçuş yapan firmaTHYGünlük ortalama uçuş sayısı26En kısa uçuş süresi1s 15dkMesafe507 KM1 satır daha

Antep Ankara arası otobüs kaç saat?

Gaziantep-Ankara arası otobüs yolculuğu ortalama 9 saat 43 dakika sürmektedir.

İstanbul’dan Gaziantep’e giderken hangi şehirlerden geçilir?

İstanbul’dan Gaziantep’e giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz? İstanbul’dan Gaziantep’e giderken; Kocaeli, Sakarya, Bolu, Ankara, Aksaray, Niğde, Adana ve Osmaniye’den geçiyorsunuz.

Ankaradan İzmire giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara-İzmir Karayolu TipiOtoyolBaşlangıçEZeitengut, AnkaraSonTurgutlu, ManisaUzunluk501 kmGeçilen YerlerAnkara ↔ Polatlı ↔ Sivrihisar ↔ Döğer ↔ Dumlupınar ↔ Uşak ↔ Kula ↔ Gölmarmara ↔ Turgutlu3 hat daha

Ankaradan Muğla’ya giderken hangi illerden geçilir?

Ankara’dan Muğla’ya giderken; Eskişehir, Afyonkarahisar ve Denizli’den geçmektedir.

Ankaradan Sideye giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara’dan Side’ye özel araçla gidiyorsanız, Gölbaşı üzerinden başlamalısınız. Gölbaşı’nı geçtikten sonra sırasıyla Kulu, Konya, Seydişehir, Akseki ve Side tabelalarını takip etmelisiniz. Ankara ile Side arasındaki mesafe 495 kilometredir; karayolu yolculukları ortalama 6 saat sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yaşlı Escort